Sideskift...

I dag, tirsdag den 30. november, er sidste dag med den velkendte grå /default.htm-forside. 

Ved midnat, mens alt skakfolket sover, den pointløse under sin alt for tynde rating, såvel som stormesteren i analyser af silke, vil IT-gestalter være på færde, tyste og travle, og overalt på Nettet med deres trylleformularer i kode og links ændre gammelt til nyt og gråt til farve.
Når skakfolket så onsdag slår øjnene op ved de første stråler fra computerskærmen, er det en helt ny /default.htm, der ligesom nysneen uden for vinduerne venter på at få besøg af trippende fødder og klikkende fingre.

Dansk Skak Union har endelig fået ny hjemmeside. Gode elementer fra den gamle er bevaret, men både teknisk og layoutmæssigt er den ny side i stand til at matche den anden store ændring: Bedre bemanding, uddelegering af opgaver - og dermed hurtigere og mere konsekvent opdatering.
Især har der været konflikt mellem at vedligeholde skiftende information og data og samtidig skulle sikre solid nyhedsdækning. Det har Dansk Skak Union nu rettet op på ved at opsplitte funktionerne og ansætte DM Steffen Pedersen som nyhedsredaktør. Den gamle webmaster har længe ønsket aflastning, men fortsætter nu - sammen med IT-chef Morten Rasmussen og andre gode kræfter - som administrator af undersiderne, så Steffen har sine hænder fri til at sikre nyhedsdækningen en markant opprioritering.

Tag vel imod Steffen Pedersen og den ny /default.htm 

Thorbjørn Rosenlund

 

------------

30/11-2004 - tr

Retur til DSU's hjemmeside