Uofficiel landskamp mod Grønland

Mere om landskamp og Grønlands-projektet:  1  2

Danmark vandt den første uofficielle landskamp mod Grønland 3-1. Matchen blev pga. tekniske problemer med afviklingen over Nettet en bevæget dag for arrangøren Henrik Danielsen, men også spændende på den go'e måde.

Henrik Danielsen rapporterer:

Første uofficielle landskamp Grønland - Danmark:

Grønland      - Danmark     1-3
Karl Johan Olsen  - H.Langgaard   ½-½
Hans Christian Dahl - Mathias Baark  0-1
Steffen Lynge    - Anders Nielsen ½-½
Frantz Rafaelsen  - Tonny Carlsen  0-1

Teknikken på vores on-line skak har store mangler, men det fungerer fint til lange partier. Halvtimes partier er minimum. Hovedformålet er undervisning til de grønlandske spillere og at arrangere matcher 
landene imellem. Det kan ikke sammenlignes med ICC eller WCN, men det er sjovt.Også selv om det grønlandske 4. bræt havde visse vanskeligheder med at finde rundt i systemet. Han valgte til sidst at opgive. Jeg havde ellers gjort, hvad jeg kunne, ved at ringe til Grønland og dirigere ham over telefonen. Helt mistet modet har han nu ikke, næste gang ville han absolut med igen.
Vi kobler on-line skakken på www.betachess.dk/is, sådan at alle kan prøve vores amatørspillerum. Et godt råd for kommende gæster: tryk på hjælp knappen og print siderne ud.
Selv om danskerne vandt 3-1 fik jeg en mail fra de grønlandske spillere, hvor der stod: 'En fed oplevelse. Alle synes det var spændende. Rigtig spændende.'

Henrik Danielsens hjemmeside med undervisningsmateriale m.v.:  www.betachess.dk/is

----------------

25/9-2004 - tr

Retur til DSU's hjemmeside