Sommerens danske skak-tilbud

Sæsonstarten i august er præget af stor aktivitet og mange gode turneringstilbud over hele landet. Men for dem, der planlagde en sommerferie under den danske sommersol og nu mangler et regntæt alternativ, er der stadig en række gode tilbud i juli.

10/7      Vesterhavsturneringen skoleskak Juniorer
11/7     Solvognturnering 2004      Hurtigskak
14/7 - 22/7 Aarhus Chess Summer       Koor.
16/7 - 18/7 Bornholms Sommer Skak      Koor.
20/7 - 23/7 9. Horsens Lang Weekend EMT   Koor.
24/7 - 1/8  Politiken Cup          Koor.
26/7 - 30/7 Skødstrup Sommer EMT       Koor.
31/7 - 7/8  Vanløse SommerHede EMT      Koor

F.eks. “Den Lange” i Horsens:

FIDE-schweizer i Horsens med stor 1. præmie 

I Horsens Skakforening er vi klar til endnu en tørn med Horsens Lang Weekend EMT – også kendt som “Den Lange”! I år afvikles turneringen i dagene 20.-23.juli (tirsdag til fredag!) og der bliver igen tale om en 7-runders Open efter FIDE’s Schweizer-system. Valget af tidspunkt skyldes, at ”Den Lange” dermed kommer til at ligge imellem Vesterhavsturneringen og Politiken Cup. 
Arrangørerne satser som sædvanlig på at skabe rammer for en god atmosfære omkring ”Den Lange” med lynskak og socialt samvær. 
Igen i år får alle chancen for at deltage i jagten på en stor præmie, da der er tre store præmier på højkant i hver delgruppe. Vinderen af ”Den Lange” indkasserer hele kr. 5000,- ved minimum 40 deltagere, ellers bliver det kr. 3000,-. I de øvrige delgrupper med 16 deltagere kæmpes der om 1.præmier på kr. 2500,-. Alle deltagere får et fyldigt program om turneringen ved ankomsten.
I Horsens håber vi, at det danske skakfolk igen i år har lyst til at spille en Open om få, men store pengepræmier, samt at bliver en hyggelig turnering.

Eigil StraarupDet faste link fra forsiden 'Indbydelser' åbner information om alle turneringer, der er annonceret til og med Skakbladet nr. 5 (plus lidt flere).


----------------

6/7-2004 - tr

Retur til DSU's hjemmeside