AS04 100 år - Hector vandt

AS04' jubilæumsturneringen 7.-15. februar havde 104 deltagere fra 9 land, og de i alt 468 skakpartier kan alle ses på klubbens hjemmeside: www.as04.dk

Vinder af 1. præmien på 12.000 kr. blev den herboende svenske stormester Jonny Hector med 7½ point af de 9 mulige. Hans eneste tabsparti var til GM-kollega Nick de Firmian, USA, der tog andenpladsen med samme point, men mod svagere modstandere.

Storfavoritten stormester Rozentalis fra Lithauen måtte nøjes med en 3. plads, bl.a. fordi klubmesteren fra AS04, Bo Garner Christensen med på den flot delt 7. plads holdt remis i deres indbyrdes parti.

De 1.000 kr. i skønhedspræmie, som AS04 havde udlovet, gik også til Jonny Hector for hans kampparti mod landsmanden Emil Hermansson.

Præmieuddelingen blev fejret med champagne til pristagerne, og bagefter var der jubilæumsfest, hvor de mange gaver, som AS04 har modtaget blev beundret og de drikkelige fortæret.

Turneringen var præget af kampskak og havde kun få kedelige remiser. 

Ifølge klubbens formand Erik Hedegaard vil AS04 alvorligt overveje at vende tilbage med et lignende arrangement - måske allerede til næste år. Inden da kan interesserede kikke ind i klubbens lokaler i Medborgerhuset Blågården, på Blågårds Plads mandag og torsdag aften, eller se mere på www.as04.dk

---------------

16/2-2004 - tr

Retur til DSU's hjemmeside