Evaluering af Pokalturneringen ved finalestævnet

Besvarelsen af de ved finalestævnet udleverede spørgeskemaer

Spørgeskemaets modtagelse

Skemaet blev udleveret til finalestævnets 64 deltagere (16 hold á 4 spillere). 37 besvarelser giver en svarprocent på 58%.

På en karakterskala fra 1 (bundkarakter) til 10 (topkarakter) blev følgende bedømt:

FINALESTÆVNETS

Antal svar

(max. 37)

Gennemsnits-karakter

PRÆMIER

(1000-600-400 + erindringspokaler til de 3 bedste hold)

240/35=6,9

Blandt pokalfinalestævnets deltagere blev spørgsmålet om turneringens fortsatte berettigelse besvaret på følgende vis:

JA: 26 (26 af 37 besvarelser giver 70% for en videreførelse af turneringen)

NEJ: 0

Svarede ikke: 11

Udpluk af uddybende kommentarer:

Finalestævnet bør afholdes på én dag, kortere betænkningstid, mangelfuld pressedækning forud, under og efter turneringen (i medier, PresseService, Skakbladet, Internettet), god social samling af landets mesterspillere, spillestedet bør placeres mere centralt, bedre servicering (mad, drikke), præmier "for små"/"ligegyldige", hvis puljeinddeling - da 2 hold til knock-out-finalerunde, seedning af de bedste hold, ren lodtrækning og knock-out er mere pokalturneringsagtig, bedre information om regelsættet gennem opslag på spillestedet, god turnering, hyggeligt og rigtigt gode forhold, John Rendboe var en god arrangør.